Бившият треньор на Ружомберок Норберт Хрнчар вярва в шансовете на

...
Бившият треньор на Ружомберок Норберт Хрнчар вярва в шансовете на
Коментари Харесай

Бивш треньор на Ружомберок: На Левски само името е голямо

Бившият треньор на Ружомберок Норберт Хрнчар има вяра в възможностите на словашкия тим да в профил Левски. Специалистът е на мнение, че името на " сините " е по-голямо от опциите на футболистите им.

Хрнчар бе на трибуните и изгледа успеха на столичани с 2:0.

" " Първото полувреме напълно отговаряше на параметрите на шампионата. Ружомберок игра забавен футбол. Гостуващият Левски не стигна до нищо, като се изключи една инцидентна обстановка, която приключи с гол.

Вторият им гол завърши мача. Да, Ружомберок може и да нямаше доста голови положения, само че против който и да е конкурент в Европа не трябва да чакаме голям брой обстановки.

Твърде тъпо е. Левски не е някакъв голям съперник, както името му допуска. Днес името на клуба е доста по-сериозно, в сравнение с представянето му. Разбира се, не желая да споделям, че те са слаб противник или пък да ги недооценявам. В Европа няма слаби тимове.

Ситуацията в този момент е комплицирана, да, само че не би трябвало да увесваме носове. Трябва да имаме вяра. Следващият мач ще е при закрити врата, а атмосферата ще бъде интимна. Вярвам, че при такива условия може да преобърнем елиминацията. Играчите не трябва да се подават на отчаянието, нито пък да излизат без упоритост ", съобщи Хрнчар.
 Левски се раздели с Ривалдиньо
Левски разкара още един от ненужните

" Сините " освободиха Ривалдиньо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР