Бившият треньор на Ривалдиньо в Динамо (Букурещ) - Василе Мириуца,

...
Бившият треньор на Ривалдиньо в Динамо (Букурещ) - Василе Мириуца,
Коментари Харесай

Треньорът на Динамо : Има и по-добри от Ривалдиньо

Бившият треньор на Ривалдиньо в Динамо (Букурещ) - Василе Мириуца, отвърна на нападките на футболиста на Левски, заявявайки, че има доста по-добри играчи от сина на легендата Ривалдо.
Преди да дойде в България, младият гений бе безапелационен, че си потегля от Румъния точно поради наставника, защото той не разбирал от футбол.

" Ривалдиньо игра в последните 6 мача преди Нова година. Колко гола вкара? Нито един! При това бе титуляр, а не влизаше на терена за по 10-15 минути. Знаете ли какъв е казусът? Че някои играчи се вършат на треньори, пробват се да ни поучават. Ако искаш да кажеш нещо - кажи го пред всички, кажи му го в очите, а не откакто си тръгнеш. Лесно е откакто си напуснал, да кажеш, че Мириуца е простак. Това е липса на образование ", възмути се експертът.

" Ривалдиньо в никакъв случай не ми сподели нищо, не възрази. Винаги съм приказвал положително за него, а той? Реших да заложа на Немец, Попа и Молдовеану. Още преди Нова година му споделих да си търси нов тим, тъй като ще разгадавам на тези момчета. Ривалдиньо може да е добър, само че имам по-добри от него. Вижте Попа - работи крепко, тича, вкарва. Немец пък е най-хубавият в шампионата ", добави още унгарският ментор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР