Бившият треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан има желание да

...
Бившият треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан има желание да
Коментари Харесай

Зидан иска да замени Моуриньо през следващия сезон

Бившият треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан има предпочитание да работи в Премиър лийг, като огромното му желание е да наследи Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед, твърди френският " Екип ". Още при започване на месеца, когато на Острова се появиха спекулации, че Специалния може да стане първият уволнен управител в Премиър лийг, се появиха догатки, че шефовете на " алените дяволи " ще се извърнат към Зинедин Зидан, с цел да предложат работата първо на него. Според " Екип " по-вероятно е това да се случи след края на сегашния сезон, а Зидан ще изчака и няма да поема други задължения до идващото лято.

Френското издание се базира освен на влошените взаимоотношения сред Моуриньо и Ед Ууудърд, само че и на така наречен " синдром на третия сезон " на португалеца, с цел да аргументира догатката, че Жозе няма да остане на " Олд Трафорд " след края на този сезон.
L’Equipe: Zinedine Zidane ‘looking especially towards Man United’ for next job. https://t.co/QzTkZQ6HyU #mufc pic.twitter.com/MTbKIYCkUZ
— Sport Witness (@Sport_Witness) August 15, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР