Бившият треньор на Пари Сен Жермен Унай Емери е в

...
Бившият треньор на Пари Сен Жермен Унай Емери е в
Коментари Харесай

Арсенал преговаря с Унай Емери за мениджърския пост


Бившият треньор на Пари Сен Жермен Унай Емери е в Лондон, с цел да беседва с управлението на Арсенал по отношение на свободния мениджърски пост, оповестява Sky Sports.

В края на миналия сезон Арсен Венгер напусна "артилеристите" след близо 22 години отпред на отбора, като шефовете на отбора интензивно търсят негов заместител. На Острова се считаше, че любимец за поста е някогашният капитан на лондончани Микел Артета, който сега е помощник на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити. Възможно е обаче от Арсенал да заложат на по-доказан експерт и да назначат Емери. 46-годишният испанец води ПСЖ в последните два сезона и макар че завоюва домакински требъл през този сезон, бе сменен от Томас Тухел, откакто не съумя да реализира нищо удивително в Шампионската лига. Преди престоя си в Париж, Емери изкара сполучлив интервал в Севиля, като завоюва три пъти поред Лига Европа с испанския клуб.

Сред другите спрягани имена за нов управител на Арсенал са Патрик Виера и Луис Енрике, като се чака клубът да разгласи избраника си преди началото на Световното състезание в Русия в средата на идващия месец. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР