Бившият треньор на най-накрая се е разбрал с ръководството на

...
Бившият треньор на най-накрая се е разбрал с ръководството на
Коментари Харесай

Маурицио Сари разтрогна с Ювентус

Бившият треньор на най-сетне се е схванал с управлението на " бианконерите " за изискванията, при които ще приключи контракта си с клуба. Наставникът бе уволнен през лятото, само че и до момента се водеше на работа при торинци, защото договорът му не бе публично преустановен. Причината за това е прекомерно огромната наказателна клауза, която той и екипът му желаеха - 20 милиона евро, - която от Ювентус отказваха да му платят.

Изглежда обаче двете страни най-сетне са намерили компромисен вид и към този момент са прекратили връзките между тях, твърди " TMW ". Това е добре и за клуба и за наставника, към който имаше интерес от страна на, само че той нямаше по какъв начин да поеме " виолетовите ", защото към момента се водеше на работа в Юве.

Сега към този момент Сари е свободен да си търси нов клуб. Вариантът Фиорентина към момента е разполагаем, само че " виолетовите " усъвършенстваха резултатите си в последно време, тъй че към момента не са решили дали ще мяхнат сегашния треньор Бепе Якини за сметка на Сари.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР