Бившият треньор на Литекс, ЦСКА и Славия Миодраг Йешич се

...
Бившият треньор на Литекс, ЦСКА и Славия Миодраг Йешич се
Коментари Харесай

Йешич се обяви за още по-голяма чистка в ЦСКА-София

Бившият треньор на Литекс, ЦСКА и Славия Миодраг Йешич се разгласи за още по-мащабна чистка на " Българска войска ". До момента от ЦСКА-София бяха освободени или си потеглиха Анита, Албентоса, Давидов и Отабор, само че съгласно Йешич броя би трябвало да се усили.  Халф на ЦСКА-София се завръща към тренировките
" Все още ми се коства, че има повече футболисти от нужното. Не са нужни толкоз играчи. Необходими са качествени чужденци, които да вдигнат равнището, а към тях да се прибавят 4-6 момчета от школата. Така младите се учат и последователно получават късмет. Това би трябвало да се прави във всеки тим съгласно мен. Оптималната численост е 20 полеви играчи и трима вратари.
 Джарета не е обезпокоен за бъдещето си на " Армията "
В ЦСКА през този сезон имаше несъмнено 30 играчи. Но количеството не значи качество. Още от есента стана ясно, че нещо не върви. Имаше неприятни резултати и се отвори разллика. Сега Лудогорец е покрай продобиване на нова купа. Смятам, че ЦСКА загуби шансове за купата учудващо рано. Познавам треньора Милош Крушчич.

Бил съм му треньор в Раднички, само че не го познавам като треньор. Добро момче е, пробва се да прави нещо, само че времето ще покаже дали може да се задържи ", споделя Йешич, който като непряк наблюдаващ счита, че има проблем с атмосферата на " Българска войска ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР