Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов заяви, че сините имат

...
Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов заяви, че сините имат
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Левски е по-организиран и има предимство

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов съобщи, че " сините " имат известно преимущество преди дербито с ЦСКА-София. Мач №1 у нас е на следващия ден от 13:00 часа на националния стадион. Според Мъри " сините " са по-обиграният отбор.

" Винаги чакам Левски да победи и в този момент очакванията ми не са по-различни. От дербито с триумф излиза тимът, който успее да се концентрира и провежда по-добре в хода на мача. Но моите упования са това да е Левски ", разяснява пред " Тема Спорт " Стоилов.

Той към този момент и рокадите, които настъпиха на скамейките и на " сините ", и на " алените ". " И в двата клуба се случиха треньорски промени. Те станаха в придвижване и при всички положения ще е належащо време, с цел да се види същинското лице на тимовете. И Любо Пенев, и Георги Дерменджиев са потвърдени имена в България. Но не можем да им даваме оценки единствено след два мача. На толкоз ранен стадий е ненужно ", означи Стоилов.

Треньорът разяснява и кои са мощните страни на " сините " в конфликта: " Сега е по-важно Левски да вземе дербито. После ще забележим какво ще се случи. Аз персонално считам, че Левски има спортно-техническо преимущество. Изглежда ми по-организираният тим. Но в по-подробни разбори не бих желал да влизам ", сподели Стоилов.
Първа лига 23 кръг, неделя 24 февруари  Левски 13:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР