Бившият треньор на Левски, Славия и Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов

...
Бившият треньор на Левски, Славия и Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов
Коментари Харесай

Велислав Вуцов: Идва време разделно, удари ни камион, влак, самолет ни падна на главите и трябва промяна

Бившият треньор на Левски, Славия и Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов гостува в предаването " Здравей, България ". Той засегна редица настоящи тематики в българския футбол, в това число разразилия се расистки скандал след края на европейската подготовка сред България и Англия.

" За мен всичко е проведено авансово. Мачът беше комплициран на мониторинг и по тази причина беше гледан под лупа. В тази игра расизмът беше в пъти по-малко спрямо други. Но има правила, които би трябвало да се съблюдават.

Не знам по какъв начин никой не се сети, че ще има наказания за националния ни тим. В момента този случай ни разсейва от всичките други проблеми, които има в българския футбол.

Всичко се хвърля в неговата градина. На Михайлов. Има Изпълнителен комитет, който взима решения и Михайлов не може да прави, каквото и да било самичък. Идва време разделно. Удари ни към този момент не пестник, удари ни камион, трен, аероплан ни падна на главите, не знак какво да кажа, само че по този начин или другояче откакто би трябвало да има промени, не оставката на президента ще реши нещата.

Тук би трябвало цялостна и световна смяна на ръководството на българския футбол. Защото ние в този момент поради расизъм отклоняваме казуса. Проблемът е в ръководството ", сподели Вуцов. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР