Бившият треньор на Левски Петър Хубчев води диалог с клуба

...
Бившият треньор на Левски Петър Хубчев води диалог с клуба
Коментари Харесай

"Левски" опитва да стигне до споразумение с Хубчев през спонсора си

Бившият треньор на " Левски " Петър Хубчев води разговор с клуба през генералния спонсор " Палмсбет ". Това разгласи Георги Градев, който пази ползите на експерта, в изказване, представено от.

В него се показва, че " и двете страни демонстрират благосклонност за приключването на този случай със съглашение, като господин Хубчев е подготвен на компромис при избрани условия ".

Градев обаче декларира, че публикации с " погрешно наличие, уронващи престижа на господин Хубчев и целящи публичен напън върху него ", пречат на разговора и слагат клуба в неизгодно състояние при договарянията.

Хубчев и някогашните му сътрудници в екипа, с който работи в " Левски ", имат да получават пари след прекратяването на контракта. В няколко медии се появи изказване, че сините могат да изгубят 11 точки поради неплатените суми, само че Градев отхвърли сходна опция.

" Петър Хубчев беше заставен от събитията да се обърне към ФИФА, с цел да позволи разногласието, издигнат от ПФК " Левски ". Това можеше да се избегне от клуба при положително отношение. Дори господин Хубчев да беше сезирал българския съд, резултатът щеше да е същия. Така че спекулациите по отношение на немското поданство на господин Хубчев не оказват помощ ", прибавя Градев.

Решаването на въпроса с някогашния селекционер на България е измежду. Хубчев беше освободен от Наско Сираков, малко откакто някогашният нападател стана мажоритарен притежател на клуба.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР