Бившият треньор на Левски - Георги Василев, сподели мнението си

...
Бившият треньор на Левски - Георги Василев, сподели мнението си
Коментари Харесай

Гочето: Стъпка по стъпка Левски върви нагоре

Бившият треньор на Левски - Георги Василев, показа мнението си за представянето на " сините " и работата на Станимир Стоилов с отбора.

" В началото Левски допускаше неточности от неналичието на опит в състава и недобрия синхрон. Някои играчи бяха хвърлени в багра без задоволително игрова процедура. Говоря преди идването на Станимир Стоилов. Знаете през какви премеждия мина Левски. При тази неустановеност и неустойчивост, която беше, искаш, не искаш налагаш млади играчи. Но някои от тях доста укрепнаха и добиха самочувствие благодарение на сериозната и вярна работа на Станимир Стоилов и неговия щаб. Стъпка по стъпка Левски върви нагоре.

Да, ще бъде смешно, в случай че кажем, че сините ще са удовлетворени с това, което е постигнал, само че сега действителността е такава. В предходни години се изпусна моментът и в този момент Левски не може да търси през тази година шампионската купа, което постоянно е задачата на " Герена ". Важното е в този момент да се извлече позитивното от това, което има отбора - играта и свежестта на тима ", съобщи Василев пред " Тема спорт ".
 Бивш левскар си търси тим в Съединени американски щати
Бивш левскар си търси тим в Съединени американски щати

Ривалдиньо е отказал оферта от Астана
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР