Бившият треньор на Левски Елин Топузаков коментира промените в клуба

...
Бившият треньор на Левски Елин Топузаков коментира промените в клуба
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Раздвоен съм какъв трябва да бъде спортният директор на Левски

Бившият треньор на Левски Елин Топузаков разяснява измененията в клуба от последните дни, а ето какво съобщи Топчо пред сътрудниците от " Меридиан Мач ".

" Познавам Павел Колев, работил съм и с предходното управление. Явно имаше какво да се желае, откакто толкоз експерти насочиха рецензии. Не мисля обаче, че виновността е напълно на Красимир Иванов. Той е експерт по финансовата област, не води играчите. Според мен е значимо да има състезателен шеф. В България не сме дорасли да бъдем като в Англия, където мениджърите дават отговор за всичко. Затова би трябвало човек, който да бъде тил на треньорите и да обира луфтовете ", разяснява Топчо.

" Най-важното сега е да се реши какво ще се прави. Дали ще се следва тактика, която да изведе Левски до триумфи, или ще се търси бърз взрив с резултати, който да върне публиката на трибуните. Аз съм малко колеблив какъв да бъде спортният шеф. Мнението ми е в двете посоки. От една страна е добре да е българин, тъй като познава ситуацията. Хубаво е обаче да пристигна и първокласен чужденец, който ще вкара нова методика на работа и ще изведе нещата на друго равнище ", добави Топузаков.
 Павел Колев предложения Станимир Стоилов на среща с новия притежател на Левски!
Павел Колев предложения Станимир Стоилов на среща с новия притежател на Левски!

Ще се състои другата седмица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР