Бившият треньор на Григор Димитров - Даниел Валверду, изрази възмущението

...
Бившият треньор на Григор Димитров - Даниел Валверду, изрази възмущението
Коментари Харесай

Дани Валверду реагира остро на нападките на Сърджан Джокович към Григор

Бившият треньор на Григор Димитров - Даниел Валверду, изрази възмущението си от изявленията на бащата на Новак Джокович - Сърджан, който непосредствено упрекна българския тенисист за плъзналата болест от ковид измежду участниците на шампионатите от благотворителната верига “Адриа Тур”.

Валверду показа в обществените мрежи публикация на английския “Телеграф” със скандалните мнения на Джокович-старши и прикани създателя й Саймън Бригс да не дава естрада на сърбина.

“Нямаше по какъв начин да падне по-ниско”, реагира остро Валверду в “Туитър”.

Please don’t give him a bigger voice than he deserves @simonrbriggs This is as low as it gets. https://t.co/eEzyG38ld1
— Daniel Vallverdu (@danielvallverdu) June 24, 2020 Григор Димитров и венецуелският експерт работиха взаимно в продължение на три години. Тяхното съдействие стартира през 2016-а, а през 2017 година българинът реализира най-големите си триумфи досега. Григор стартира сезона с купа в Бризбън, по-късно на Откритото състезание на Австралия стигна до незабравим 1/2-финал с Рафаел Надал, в който доста малко не му доближи за успеха, в София подвигна шампионския трофей в “Арена Армеец”, а по-късно в Синсинати завоюва първата си “Мастърс” купа в кариерата си. Завършекът бе триумфът му на Финалния шампионат на АТР в Лондон, след който Григор Димитров се изкачи до №3 в международната класация.

През 2018-а имаше лек спад в представянето на Григор, само че той въпреки всичко съумя за стигне до 1/4-финал в Мелбърн, край в Ротердам и 1/2-финал в Монте Карло с Рафаел Надал. В края на годината Димитров публично разгласи, че към щаба му се причислява легендата Андре Агаси.
Thank you for the last 3 years @GrigorDimitrov Here for you all day, everyday. pic.twitter.com/KdBx02U4Du
— Daniel Vallverdu (@danielvallverdu) May 9, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР