Бившият треньор на Дунав Людмил Киров коментира продължаващите проблеми с

...
Бившият треньор на Дунав Людмил Киров коментира продължаващите проблеми с
Коментари Харесай

Людмил Киров: Тежко и горко на Дунав, ако остане в елита

Бившият треньор на Дунав Людмил Киров разяснява продължаващите проблеми с русенския клуб. Днес футболистите отхвърлиха да пътуват за София за баража с Монтана. Едва когато получиха по една от дължимите им заплати се съгласиха да се качат в клубния рейс.

" Не съм старши треньор към този момент, само че съм заинтригуван за тима, защото съм русенец. Искам този тим отново да се състезава в efbet Лига. Чувам се с някои от футболистите, имало е заплащане и са тръгнали. Новото управление, на процедура, не съществува. Има доста работи, които желая да кажа, само че не в този момент е моментът ", съобщи Киров пред " Гонг ".

" Не желая играчите да четат. Тръгнаха преди 30 минути (17.00 часа) за мача и среща ще има сигурно, доколкото те ми споделят. В заплатен отпуск съм до 20-и юли и към момента се повеждам на работа в клуба ", подчертава Киров.
 Пак драми в Дунав! Монтана е пред служебна промоция за елита
Пак драми в Дунав! Монтана е пред служебна промоция за елита

Футболистите от русенския отбор не отпътуваха за София

" В момента има треньор, който дава отговор за мотивацията на играчите и да надъха играчите. Дано схванат мощните и слабите страни на Монтана и имам вяра, че са го създали. Труден мач ще е. Още до момента в който бях треньор, бях осведомен с двата противника, защото бяхме сигурни, че ще играем бараж. За мен Монтана е по-добрият тим по отношение на Септември. Монтана е мощен тим, по-трудният противник ни се падна. Септември ги напуснаха четирима съществени футболисти, до момента в който при Монтана се работи дълготрайно и тимът се окомплектова в последните 3-4 години ".

" Желая триумф на футболистите на Дунав и нека запазят статута си в елита на България, само че това ще е доста мъчно. Дори да остане тима в efbet Лига, с оглед последните 10-12 месеца обратно, просто тежко и горко ", сигнализира за прощален път младият треньор.

" Истина е, че от две-три седмици навестявам тренировките на Лудогорец и съм признателен на управлението на тима им. Видях доста работи и съм млад треньор, който желае да се развива. Искам да науча нещо и благодаря на управлението на Лудогорец за този късмет ", приключи експертът.
 Юлиян Ненов за обстановката в Дунав: Няма такива неистини и измами
Юлиян Ненов за обстановката в Дунав: Няма такива неистини и измами

" Ще играем поради нас "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР