Бившият треньор на Ботев (Враца) Сашо Ангелов разкри в предаването

...
Бившият треньор на Ботев (Враца) Сашо Ангелов разкри в предаването
Коментари Харесай

Сашо Ангелов за раздялата с Ботев : Изхабих се

Бившият треньор на Ботев (Враца) Сашо Ангелов разкри в предаването " Домът на футбола " аргументите за раздялата си с клуба.

Говорих с Тони Здравков, обясних му своите причини, постъпих колегиално, с цел да му обясня кое по какъв начин е. Днес съм аз, на следващия ден е той. Просто се изхабих. Три години са нищо по отношение на Алекс Фъргюсън в Англия, само че за България са в действителност доста.

Оставам като един от най-големите почитатели на Ботев (Враца). С всички се разделих по допустимо най-хубавия метод. Имаше всякакви мишоци, които ми пречеха, само че щом по този начин приказват хората, значи съм си приключил добре работата.

Да, аз накарах Божинов да остане. Казах му, че в случай че спре с футбола, футболист повече няма да стане. Пет години сме дружно с Илиян Василев. Когато той седне вечерта да си пие ракията, той ще си реши дали е прав. Аз не мога да го осъждам. Така е решил - по този начин е направил.

Доста хора ми се обадиха и ме питаха дали екипът си потегля. Имаме задоволително образци, даже скорошни, в които целият екип върви дружно. Но щом в самия екип има някакво различие, какво остава за тима.

Със сигурност ще продължа да се занимавам с футбол. Дори управлението ми предложиха директорско място, само че аз към момента желая да съм треньор. Поне околните 10 години ще бъда. Но в този момент съм изтъркан и желая да си умря ", съобщи Ангелов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР