Бившият треньор на Берое и Левски Иван Вутов даде своето

...
Бившият треньор на Берое и Левски Иван Вутов даде своето
Коментари Харесай

Иван Вутов: Лудогорец е пренаситен от успехи, няма да спечели в Стара Загора

Бившият треньор на Берое и Левски Иван Вутов даде своето мнение за конфликта сред Берое и Лудогорец, както и засегна тематиките към възможностите на трите гранда в българския футбол – Лудогорец, Левски и ЦСКА, за успех във шампионата. Легендата Вутов даде изявлението пред “Тема Спорт “.

“Убеден съм, че Берое няма да загуби от Лудогорец в идния конфликт. Домакините са обиграни и демострират положително лице. Въпреки това ще е мъчно за отбора да измести някой всред Лудогорец, Левски и ЦСКА от тройката в шампионата “, разяснява Вутов.

“Отборът от Разград даде доста пари за нови футболисти, за разлика от другите отбори в страната. Това ги прави съперник номер 1 за купата. Вярно е, че отпаднаха от Шампионската лига, само че възможностите за влизане в групите на Лига Европа остават. Ехидната усмивка на Марселиньо при загубата от Ференцварош обаче ме навежда на мисълта, че част от играчите на Лудогорец са се пренаситили от триумфи през последните години “.

“При Левски има израстване във физическо отношение. Състезателите се движат доста повече и търсят топката след първия пас. Правя ангажимента, че Дунав не може да е мерило за класата на “сините “. Очаквам с още прехвърляния до края на август те да се подсилят в допълнение “.

“От равенството сред Етър и ЦСКА не съм сюрпризиран. Познавам добре атмосферата при “виолетовите “, бях в щаба на Красимир Балъков, който остави добра основа във Велико Търново. Наследникът му Росен Кирилов също е добър треньор и го сподели с работата си във Витоша “. Завърши своето изявление Вутов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР