Бившият треньор на Барселона Луис ван Гаал изненадващо се нахвърли

...
Бившият треньор на Барселона Луис ван Гаал изненадващо се нахвърли
Коментари Харесай

Ван Гаал скочи срещу Меси: Колко ШЛ спечели Барса с този, който казват, че е най-добрият?

Бившият треньор на Барселона Луис ван Гаал изненадващо се нахвърли върху Лионел Меси.

“Вижте Барселона. Колко ШЛ завоюва Барса с този, който споделят, че е най-хубавият? Вижте и Неймар. Колко Шампионски лиги завоюва? Неймар и Меси ми харесват като характерности, само че не и като отборни футболисти. Мисля, че във футбола няма по-важно нещо от отборния футболист”, съобщи холандският експерт в изявление за испанския El Pais.
“Мисля, че Меси би трябвало да се запита за какво толкоз време не печели Шампионската лига. Харесва ми като самостоятелен състезател. Той е най-хубавият самостоятелен състезател в света, тъй като статистиката му е извънземна. Защо обаче не е печелил ШЛ от пет години? (б.р. от 4) Защо? Като капитан би трябвало да бъде запитан. Барса има превъзходен състав. Не може да се каже, че Ракитич е слаб, че Коутиньо е слаб, че Алба е слаб или че Тер Стеген, Артур или Видал са слаби…Мисля, че Меси също е виновен за протичащото се в Барселона”, продължи наставникът.
“За мен най-хубавият екипен състезател е Джеймс Милнър. Във финала на Шампионската лига игра и като бранител, и като халф. Фантастично е, че може да предложи това на 33 години”, довери той. “Спомням си, че в Барселона Неймар беше разполагаем на Меси. Не съм против Неймар. Фамозен е, само че в ПСЖ не играе за тима. Мисля, че всеки футболист би трябвало да играе за тима. Включително и Меси. Смятам, че Меси би трябвало да се приспособява към тима, а не тимът към Меси ", сподели той.
We've watched you grow up.
We've chanted your name.
THE GREATEST

Happy birthday, Leo #Messi! pic.twitter.com/oR66PAnBc2
— FC Barcelona (@FCBarcelona) June 24, 2019 " Гуардиола направи по този начин, че Меси да играе за тима, само че последните треньори прекомерно доста се приспособяват към Меси вместо да запазят духа на тима. Гуардиола победи с Барселона, тъй като имаше Меси и не му разреши да играе по своя метод. Това е разликата. Меси се нагоди към проекта на Барселона, а не обратното”, аргументира се 67-годишният Ван Гаал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР