Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев коментира

...
Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев коментира
Коментари Харесай

Много добра селекция направи Наско Сираков. Браво!

Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев разяснява пред " Тема Спорт " последните събития на " Герена ". Легендата на " сините " поздрави мажоритарния притежател Наско Сираков за селекцията, която бе направена. Той показа мнението си за играта на отбора в нахлуване и какво му прави мощно усещане в представянето на възпитаниците на Георги Тодоров в последните мачове.
 Ерцгебирге Ауе към този момент предлага 700 000 евро за Станислав Иванов?
Ерцгебирге Ауе към този момент предлага 700 000 евро за Станислав Иванов?

Дали това ще откаже звездата на Левски от трансфер в Турция?

Ето какво сподели той:

" Най-голямо усещане в Левски ми прави желанието и експанзията , които демонстрират футболистите. Сякаш малко се успокоиха и в този момент основават доста голови положения . Вижда се, че към момента тимът не е построен и играчите би трябвало да се обиграват, само че прави усещане, че отборът върви напред. Да, Левски не игра против доста мощни противници , само че футболистите на Георги Тодоров демонстрират, че играят с готовност и на върха на своите благоприятни условия.

Събраха се доста нападатели . Все още е рано да се даде оценка за играта на Илия Димитров. Млад футболист, който занапред ще разпростира своя капацитет. Според мен Паулиньо може повече от това, което демонстрира сега . Станислав Иванов разумно отпадна от състава за последния мач, тъй като му се натрупаха много дуели, в които не игра на нужното равнище. Здравко Димитров демонстрира израстване. Валери Божинов може да помогне със своя опит . Може да не е корав титуляр, само че ще е нужен в обособени моменти. Сега бе притеглен и млад атакуващ футболист като Андриан Краев. Ще забележим.
 И в Хърватия заговориха за страхотната форма на Боби Цонев
И в Хърватия заговориха за страхотната форма на Боби Цонев

" Преминаването му в Левски е същински шлагер "

Стивън Петков ще свърши работата, за която са го взели. Много добра селекция направи Наско Сираков. Браво! И то без нужните средства. Как е съумял да го стори, единствено той си знае. Поздравления. Взеха се както млади, по този начин и опитни футболисти. Постепенно ще навлизат във форма и ще свършат добра работа.

За мен е по-добре Станислав Иванов да остане и да играе за Левски , тъй като и за отбора ще е от изгода. Предполагам, че финансите, които оферират за него не са доста високи. Мисля, че в случай че покаже повече положителни игри за Левски, може да бъде трансфериран в по-голям тим. Трябва още да израсне.
 Левски подвига голмайстора си за визитата на Коматево
Левски подвига голмайстора си за визитата на Коматево

" Сините " гостуват на Ботев в събота

Очаквам Левски да продължи с положителното си показване . Да демонстрират същата игра и да реализират победа против Ботев, които сега си имат много проблеми ", приключи Вълчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР