Бившият транспортен министър Николай Събев се отказва от спечеленото депутатско

...
Бившият транспортен министър Николай Събев се отказва от спечеленото депутатско
Коментари Харесай

Николай Събев напуска „Продължаваме промяната“

Бившият транспортен министър Николай Събев се отхвърля от извоюваното депутатско място, напуща редиците на " Продължаваме промяната " и като цяло излиза от политическия живот на страната. „ Продължаваме промяната “ разпространиха писмо, представено от " Дневник ", в което Събев показва, че още веднъж ще се отдаде на бизнес.

Мажоритарният притежател на куриерската компания " Еконт " е измежду учредителите на партията на Кирил Петков и Асен Василев.

Никога не съм желал да бъда професионален политик и в този момент считам, че ще съм потребен в подобряването на бизнес средата повече, в сравнение с бих бил на политическата сцена ", споделя Събев.

Той споделя, че е станал част от партията преди година и половина, защото е желал да покаже, че „ и моето потомство, и хората, които са построили мощен и сполучлив бизнес, би трябвало да са част от построяването на една нова България. “

Събев показва, че „ политическият start-up към този момент е одобрена партия и аз съм спокоен за бъдещето ѝ. Оставам част от тима и съм отсреща да оказвам помощ на „ Продължаваме промяната “.

Докато беше отпред на Министерството на превоза притежателят на „ Еконт “ съобщи, че ще прави реформа в БДЖ, която обаче сега буксува. По време на 7-месечното му ръководство бе стартирана и въздушната линия до Скопие, която обаче просъществува едвам месец. Бившият министър даде обещание и да бъдат построени 5 моста по р. Дунав, както и да помогне за стартирането на вътрешни полети от Русе до София. Нито една от тези поръчки не се материализира, даже и в начална фаза. Разговорите, които българското държавно управление водеше с Румъния, завършваха само със поръчка за строителството на мостове, само че досега двете страни нямат публично подписан документ за това.

Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР