Бившият тим на ирландския футболист на ЦСКА-София Греъм Кери -

...
Бившият тим на ирландския футболист на ЦСКА-София Греъм Кери -
Коментари Харесай

От Плимут още съжаляват, че са изпуснали Греъм Кери

Бившият отбор на ирландския футболист на ЦСКА-София Греъм Кери - Плимут към момента пази положителни мемоари за него. Изпълнителният шеф на клуба разяснява пред локалното издание „ Плимут Лайв”, че от отбора са създали всичко по силите си, с цел да разубедят 30-годишния атакуващ състезател.

Паркинсън разкри, че Плимут е предложил нов усъвършенстван договор на Кери, само че футболистът е избрал офертата на " алените ".

„ Искахме Кери и Рубен Ламейрас да останат. Те бяха основни играчи”, съобщи Паркинсън. „ Трябваше обаче да вземем под внимание обстоятелството, че откакто паднахме едно равнище по-ниско, пред тях ще се разкрият други благоприятни условия и клубове, които биха ги приели.”

„ Отправихме им предложения, тъй като искахме да ги задържим в тима, който щеше да гони промоция. В последна сметка те взеха решение с оглед своите вероятности и това, което смятат за най-хубаво за себе си.”

„ Трудно беше, само че можем да си представим и тяхната изходна позиция. В интерес на истината и двамата се любуваха на времето си в Аргайл. Хората като човеци имат свои основание и двамата просто са на друг стадий от своите кариери”, добави шефът на Плимут.

СНИМКА: Официален уебсайт на ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР