Бившият телохранител на американската певица Марая Кери смята да заведе

...
Бившият телохранител на американската певица Марая Кери смята да заведе
Коментари Харесай

Бивш охранител на Марая Кери я обвини в секс тормоз


Бившият бодигард на американската певица Марая Кери счита да заведе дело против нея за полово посягане и оскърбление на човешкото достолепие, заяви порталът Ти Ем Ти.

Бодигардът Майкъл Анело твърди, че Кери унижавала него и сътрудниците му и ги наричала нацисти, скинхедс и членове на Ку-клукс-клан, а по отношение на него упражнявала и полов тормоз.

За образец Анело показва случай, когато Кери – под претекст, че би трябвало да бъде пренесен багаж, го поканила в хотелската си стая и била облечена единствено в „ транспарантна тога ”.

Служителят се опитал да си тръгне, само че певицата не му разрешила и настояла да й помогне с куфарите. Чак по-късно Анело съумял да излезе от стаята като избегнал „ всевъзможен физически контакт ”.

Според Ти Ем Ти Анело е притежател на организация за защита, която отговаряла за сигурността на Кери в интервала 2015-17 и сега юристите на Кери договарят с представители на организацията за извънсъдебно съглашение за споразумяване на повдигнатите обвинявания. На Анело даже била към този момент препоръчана известна сума, само че той сметнал, че е незадоволителна и заплашил да даде ход на делото.

47-годишната Марая Кери е измежду най-успешните певици в историята на поп музиката. Албумите й са продадени с общ тираж от над 200 000 кория. Тя е носителка на голям брой награди, в това число пет „ Грами ”.

През 1998 Кери беше оповестена за най-успешната в комерсиално отношение певица за десетилетието.

През август 2015 тя получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР