Бившият телевизионен оператор на ESPN Сейдж Стийл разкри решението си

...
Бившият телевизионен оператор на ESPN Сейдж Стийл разкри решението си
Коментари Харесай

Бившата звезда на ESPN Сейдж Стийл казва, че е била помолена да спре да туитва за Лиа Томас, разкрива човек, който я пази

Бившият ефирен оператор на ESPN Сейдж Стийл разкри решението си да заеме позиция, когато идва до включването на транссексуални в женския спорт, до момента в който е работила за компанията.

Стийл се появи в последния епизод на подкаста „ Gaines for Girls “ и беседва със сътрудника на OutKick Райли Гейнс за това по какъв начин тя беше неразрешено да туитва за нейната позиция, защото ESPN акцентира Лиа Томас като част от Месеца на женската история.

„ Помолиха ме да спра да туитвам за това. Помолиха ме да спра да върша каквото и да било, да споделям каквото и да било за това в обществените мрежи медии, тъй като обиждах другите в компанията. Уверих се, че изпратих още един туит довечера, откакто получих този имейл, тъй като, да вземем за пример, не, дано спрем да живеем в тази неистина ", сподели Стийл на Гейнс.

Бившият ефирен оператор на ESPN Сейдж Стийл разкри решението си да заеме позиция, когато става въпрос за включване на транссексуални в женския спорт, до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР