Бившият тартор на сектор Г Димитър Ангелов даде коментар пред

...
Бившият тартор на сектор Г Димитър Ангелов даде коментар пред
Коментари Харесай

Дучето: Не съм нарушил закона! Бяха нужни 24 часа, за да се разбере, че съм свидетел

Бившият главатар на бранш " Г " Димитър Ангелов даде коментар пред Sportal.bg , откакто напусна ареста. Вчера Дучето беше арестуван за едно денонощие. Ето какво показа известният цесекар пред нашата медия:

" Вярно е, бях арестуван. На независимост съм. Нямам обвиняване, очевидец съм. Бях разпитан като очевидец. Аз съм свободен човек и се боря за едно по-добро бъдеще за себе си, за фамилията си и за хората. Всички би трябвало да са добре. Законът не съм го нарушил по никакъв метод изрично! Ще върша всичко, което считам за редно, без да преча на другите и без да нарушавам законите. Искам да напомня, че има декларация за правата на индивида - човек се ражда свободен.

Бяха нужни 24 часа, с цел да се разбере, че съм очевидец. Законът не съм го нарушил в нито един миг! Мислеха, че съм част от проведена незаконна група, упрекната по глава 1, член 108а. от Наказателния кодекс, оказах се очевидец. Не се имам за отстъпник, аз съм един естествен човек, който желае едно по-добро бъдеще за себе си, за фамилията и приятелите си, за всички хора.

Ходя самичък, нямам искания да съм някакъв, не се качвам на трибуната, не съм оратор. Така е било още от 1990 година, с другари от Левски като Владо Стоев, постоянно сме били дружно. Не съм футболен почитател на друго място, с изключение на на стадиона. Не съм отишъл на Орлов мост и на площад " Независимост " с фланелка на ЦСКА, отишъл съм граждански. Футболен почитател съм само на стадиона, не съм ултрас. Никога не съм членувал в ултрас формация, не съм затварял Орлов мост, не съм спирал кръстовище.

Отишъл съм да заявя естествена позиция като свободен човек. Това е истината! Не съм теоретичен да си мълча. Навремето след 0:8 в Ловеч споделих посредством гредите на Илия Павлов, че не става. След това на Васил Божков споделих, че не става посредством гредите след 0:3 и 1:4, след това на Сашо Томов споделих, че не става, когато не си заплати налозите. Закон аз не съм нарушил! Заявил съм гражданска позиция, без да преча на безусловно никого. Нормално и човешки. Хората се раждат свободни и равни, без значение какъв ставаш в живота - цар, стопанин. Общество, в което са добре малко на брой и са зле всички, не е общество на свободни хора ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР