Бившият световен №1 Анди Мъри се завърна на корта с

...
Бившият световен №1 Анди Мъри се завърна на корта с
Коментари Харесай

Анди Мъри се завърна с победа на двойки в Куинс Клъб

Бившият международен №1 Анди Мъри се завърна на корта с победа на двойки. На шампионата на трева от ATP 500 в " Куинс Клъб ", Лондон шотландецът, в партньорство с испанския занаятчия Фелисиано Лопес, се постановиха над водачите в схемата, колумбийците Хуан Себастиан Кабал и Роберт Фарах със 7-6(5), 6-3.
 Григор Димитров загуби от Феликс Оже-Алиасим единствения си мач в
Григор Димитров загуби от Феликс Оже-Алиасим единствения си мач в " Куинс Клъб "

Българинът беше равносилен, само че загуби основните геймове

" Очаквах да се насладя на дуела, тъй като си бях споделил, че точно това ще направя, без значение какъв е резултатът. Насладих се, въпреки придвижването ми по корта да не беше съвършено, само че нямах болежка. Мисля, че ще продължа да напредвам ", показа Анди Мъри.
 Снимка 430203
Източник:

През януари Мъри разгласи, че ще се отхвърля от тениса. Това стана на прочувствена конференция по време на Australian Open 2019. Там Анди изгра единствено един мач - против испанеца Роберто Баутиста Агут.

След това трикратният първенец от шампионати от " Големия шлем " се подложи на тежка интервенция за промяна на тазобедрената става.

След вчерашния триумф Мъри заяви, че ще се пусне на двойки и на " Уимбълдън ", като най-вероятно ще си партнира с французина Пиер-Юг Ербер от Франция.
 Резултати от шампионата на трева от ATP 500 в
Резултати от шампионата на трева от ATP 500 в " Куинс Клъб ", Лондон

Григор Димитров има купа от тази влиятелна конкуренция
 Снимка 430202
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР