Бившият световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел призна, че

...
Бившият световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел призна, че
Коментари Харесай

Фетел: Формула 1 ми липсва

Бившият международен първенец във Формула 1 Себастиан Фетел призна, че му е лишило известно време, до момента в който свикне с живота след надпреварите, откакто се отхвърли от спорта в края на предишния сезон, съобщи ДПА.

" След толкоз дълго време по пистите за първи път имам нещо като ежедневен живот. Отне ми време, с цел да привикна ", сподели някогашният немски водач пред неделното издание на " Билд ".

" В началото бе необичайно да не съм част от това. Но сего привикнал с това и проследявам спорта с огромен интерес ", добави той.

" Досега се усещам доста добре с решението си. Това, което ми липсва най-вече е надпреварата и напрежението ", призна германецът.

35-годишният Фетел се състезава във Формула 1 от 2007 до 2022, като завоюва четири международни трофеи, както и 53 победи в надпревари.

" Особено ми харесва да извозвам време с децата ми ", сподели Фетел, който е татко на три деца.

" Не знам ", отговори той на въпрос дали ще забележим още веднъж лицето му във Формула 1 във връзка със спекулациите, че той може да се върне на управителна позиция в тима на Ред Бул, където той завоюва четирите си трофеи.

Фетел сподели още, че е благополучен, че последният му тим Астън Мартин се оправя толкоз добре през сезона след няколко сложни години, като заместникът му Фернандо Алонсо приключи трети в четири от петте надпревари досега.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР