Бившият световен шампион във Формула 1 Жак Вилньов вярва, че

...
Бившият световен шампион във Формула 1 Жак Вилньов вярва, че
Коментари Харесай

Вилньов: Фетел вече не може да има доверие на Льоклер

Бившият международен първенец във Формула 1 Жак Вилньов има вяра, че положителните връзки сред водачите на Ферари Себастиан Фетел и Шарл Льоклер към този момент са история. Според канадеца Фетел оттук насетне в никакъв случай няма да има цялостно доверие на съотборника си.

Причината за тези съждения е извънредно нетипичния край на квалификацията за Гран При на Италия. В Q3 цели 7 коли, включително и тази на Фетел, не получиха късмет да създадат заключителен опит за бърза обиколка, откакто никой не желаеше да се откъсне от групичката и да даде слипстрийм преимущество на останалите. В тези втори пробези Льоклер трябваше да обезпечи сходно преимущество за Фетел, откакто по-рано германецът беше направил същото.

„ Мисля, че „ Монца” сигурно разкри картите”, разяснява Вилньов пред „ Ауто Билд”. „ Сега е ясно, че Фетел не може да има доверие на Льоклер. Всъщност той към този момент е наясно, че Шарл е неговият първи директен съперник.”

„ Себастиан би трябвало да откри път вън от този яростен цикъл и да откри метод да сложи себе си на първо място”, добави Вилньов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР