Бившият световен шампион във Формула 1 е приет в болница

...
Бившият световен шампион във Формула 1 е приет в болница
Коментари Харесай

Шумахер е преместен в Париж за лечение

Бившият международен първенец във Формула 1 е признат в болница в Париж за " скрито лекуване ", заяви Reuters, представена от БГНЕС.
50-годишният Михаел Шумахер получи тежка травма на главата, до момента в който караше ски през декември 2013 година. Шампионът от Формула 1 претърпя мозъчна интервенция в клиника в Гренобъл, Франция, и по-късно беше подложен в здравна индуцирана кома. През юни Шумахер се разсъни от комата и беше изместен от клиниката в рехабилитационно заведение в Лозана, Швейцария.
През септември Шумахер беше изместен за по-нататъшното лекуване вкъщи, защото положението му се усъвършенства. Точна информация какво е ситуацията обаче няма, тъй като фамилията му мълчи по въпроса за да не основава непотребна шумотевица.
Шумахер е необятно определян като един от най-големите спортни водачи на всички времена. Той е спечелил 91 надпревари и имаше 155 подиума - повече от всеки различен водач във Формула 1. Той се отдръпна от кариерата си на водач във Формула 1 в края на сезон 2012 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР