Бившият световен шампион в тежката категория по бокс Тайсън Фюри

...
Бившият световен шампион в тежката категория по бокс Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Бия Уайлдър и два месеца няма да изляза от кръчмата

 Тайсън Фюри обмисля неповторимо международно турне
Бившият международен първенец в тежката категория по бокс Тайсън Фюри се закани, че ще победи в реванша Динонтей Уайлдър, а по-късно ще отпразнува триумфа си уместно. Циганския крал обмисля да се отдаде на дълъг запой.

Реваншът между двамата най-вероятно ще се организира на 18 май. В първата им среща Уайлдър и Фюри приключиха наедно, макар че британецът на два пъти се озова в нокдаун.

" Ако се удрям с Уайлдър на 18 май и победя, ще отида в кръчмата и ще поркам два месеца. Той не може да стане по-добър, само че аз мога и ще бъда с 40-50%. Екипът му знае това.

Те видяха моето дебело и грозно тяло, както и голата ми глава и си мислеха, че съм руина, само че аз играх в жанр Рой Джоунс и те бяха прецакани ", сподели Фюри.

Циганския крал добави, че е дарил всяка стотинка от извоюваните 7 милиона паунда, които получи за борбата си с Уайлдър за щедрост.

" Дарих всичко, само че не го направих поради публичността. Направих го, с цел да оказа помощ на хората, само че не желая да ме хвалят или да ме назовават добър човек ", добави британецът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР