Бившият световен шампион в тежката категория по бокс Тайсън Фюри

...
Бившият световен шампион в тежката категория по бокс Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Фюри се закани: Ще унижа Уайлдър

 Треньорът на Фюри: Изучаваме всички дребни неща, които Уайлдър прави на кръга
Бившият международен първенец в тежката категория по бокс Тайсън Фюри даде обещание да унижи Дионтей Уайлдър повече, в сравнение с го направи с Владимир Кличко при успеха си над него през 2015 година.

" Ще изтръгна сърцето на Уайлдър. Ще го унижа по-силно, околкото го направих с Кличко. Всички споделят, че не мога да го направя с огромен нокаутьор, само че направих същото с Кличко и ще го направя и с Уайлдър. Ще се позабавлявам. Повярвайте ми, Уайлдър го чака най-неприятната вечер в живота му.

Стилът на Уайлдър е извънредно ексцентричен, само че до известна степен той е обичаен. Много хора го считат за доста див, само че в действителност той е спокоен и хвърля бомбите си, когато вижда, че съперникът му е разтресен и не е рисков. Въпреки това имам коз в ръкава си.

Знам слабите му страни, само че няма да ги кажа, до момента в който не ги разкриия по време на борбата. Моята експедитивност и придвижване са задоволителни, с цел да разоръжат всеки. Уайлдър в никакъв случай не се е бил с някой по- огромен от него и не е преследвал някой на кръга, който се движи ", сподели Фюри.

Шампионската купа на WBC в тежка категория ще бъде заложена в идната борба сред Фюри и Уайлдър на 1 декември в Лос Анджелис.

Англичанинът ще влезе в борбата като кандидат и новобранец, макар че стана линеен първенец след успеха си над Кличко.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР