Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън

...
Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън
Коментари Харесай

Циганския крал е задължен да се бие с американец преди реванша с Уайлдър

Бившият международен първенец в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри разкри две от имената в листата си за бъдещи противници. Циганския крал показа, че съперникът би трябвало да бъде американец.
 Уайлдър: Всички противници на Фюри са от по-ниска класа
Припомняме, че Фюри към този момент има уречен дуел с първенеца на WBC Дионтей Уайлдър при започване на 2020 година. Преди това обаче той би трябвало да се бие с различен противник.

" ESPN желаят мой съперник да е американец и аз предложих Джарел Милър. На лице е и Тревър Брайън, който би трябвало да се бие с Мануел Чар за колана на WBA.

Те желаят боксьор прочут в Америка, тъй че в случай че имате добър връх и сте американец, елате да се срещнете с Циганския крал. Той ще ви даде работа. Аз съм роден с цел да бъда шоумен в Лас Вегас.

Ще се върна през октомври и ще нокаутирам американец, по-късно ще се върна през февруари и още веднъж ще наритам з****ка на Уайлдър ", сподели Фюри.

Циганския крал евентуално ще се върне на кръга против по-малко име, само че въпреки всичко първокласен боксьор. Като Чарлз Мартин, Ерик Молина и Джералд Уошингтън, които също чакат да получат позвъняване от Боб Аръм.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР