Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс и

...
Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс и
Коментари Харесай

Майк Тайсън съветва Джошуа да прекарва повече време сред природата

Бившият международен първенец в тежката категория на професионалния бокс и жива легенда в този спорт Майк Тайсън даде скъпи препоръки на Антъни Джошуа преди реванша с Анди Руис младши.
 Легендата Холифийлд предвижда победа на шишкото Руис в реванша с Джошуа
На 1 юни мексиканецът шокира света, откакто смъкна от трона британеца, печелейки с механически нокаут в седмия рунд на огромна церемония вечер в зала " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк.

" Джошуа позволи неточност, беше засегнат. Стават и такива нелепости. Той може да победи Руиз и да си върне купите назад, само че душевен би трябвало да е наред. Джошуа няма да го победи, в случай че душевен е прецакан.

Той би трябвало да разсъждава трезво и да посвети живота си на бокса. Той би трябвало да стои настрани от себе си. Когато започваме да упражняваме, отиваме в планините, с цел да стоим надалеч от себе си и мислите си.

В планините надалеч от всички, единствено с животните и природата. Вие се изправяте пред демоните си самичък. Физически Джошуа наподобява добре, само че душевен какво ли става в главата му?

Този стадий в действителност е определящ за кариерата му. Защото той към този момент има пари. Сега става дума за него: Кой е той в действителност? Как ще се оправи с проблемите си? Какво ще направи в този момент?

Сега ще се съобщи ли? Ще каже ли: " Ей, не желая повече ". Наистина ли ще останеш долу и ще се предадеш? Или вярваш в себе си? Имаш ли някаква горделивост, негро? В какво вярваш? Заради кого се биеш? Заради предците си, майка си, татко си, децата си? В какво вярваш? За какво се бориш?

Така че всичко зависи от него. Може би всичко е поради парите и той не има вяра във всички тези нелепости. И това също е ужасно, само че най- значимото нещо е да остане себе си ", сподели Тайсън.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР