Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри обяви в

...
Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри обяви в
Коментари Харесай

Фюри пак се отказа от бокса

Бившият международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри разгласи в профила си в Инстаграм, че се отхвърля от бокса. Само няколко месеца по-рано британецът разкри, че копнее да се върне на кръга и да се срещне с Антъни Джошуа.

Това е второ окачване на ръкавиците за 28-годишния Фюри, който след успеха си над Владимир Кличко в края на 2015 година събра всички шампионски пояси.

" Благословен съм с това, което реализирах в живота и кариерата си. Беше в действителност епично премеждие през целия път. Благодаря на почитателите, които имаха вяра в мен непрекъснато. Надявам се, че сте се забавлявали, най-малко колкото мен. Край! ", написа Фюри в обществената мрежа.

След триумфа си над Кличко той не излезе повече на кръга, а на два пъти отсрочи свои срещи. През юни 2016 година боксьорът беше упрекнат в приложимост на допинг. През октомври същата година британецът Фюри разгласи първото си отричане поради психически проблеми.

През март тази година Фюри разгласи, че се връща на кръга и желае да се бие с новия международен първенец Антъни Джошуа, като даже разкри, че се подлага на диета, с цел да си върне още веднъж оптималното спортно тегло.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР