Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (26-0, 19KO)

...
Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (26-0, 19KO)
Коментари Харесай

Фюри: Ще нокаутирам Пианета и после отивам във Вегас, за да разхвърлям Уайлдър из целия град

Бившият международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри (26-0, 19KO) ще се изправи против някогашния кандидат за купата Франческо Пианета (35-4-1) тази събота в Белфаст. Британецът не пропусна да се заяде със международния първенец на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 KO) , който е най-вероятния му идващ съперник и се чака да участва в столицата на Северна Ирландия на дуела Фюри - Пианета, както и със сънародникя си Антъни Джошуа, който държи международните трофеи във версиите WBA, WBO, IBF, IBO.

" Готов или не, ще се удрям с Уайлдър поради английския бокс. Имаме глупак, изваян от камък (б.а. Антъни Джошуа), който се опасява от личната си сянка”, съобщи Тайсън Фюри.

Fury: If Pianeta Chins Me - I'll Crawl Over and Kiss His Feet! https://t.co/5Z05zxfiAa pic.twitter.com/uSZ8aEKTbx
— BoxingScene.com (@boxingscene) August 15, 2018
“Джошуа не желае да се изправи против Уайлдър и направи английския бокс за смях. Ако е войник, да се бие! Не го направи и по тази причина се въвличам аз. Не ме е боязън да се удрям, с който и да било, където и да е”, продължи Краля на ромите

Тайсън Фюри обачи първо среща тази събота Франческо Пианета в Белфаст.

" Ще нокаутирам Пианета и след това отивам във Вегас, с цел да разпилявам Уайлдър из целия град”, безапелационен е Фюри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР