Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18

...
Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18
Коментари Харесай

Фюри: Ще направя Джошуа да изглежда като малко момче

Бившият международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) счита, че първенецът на WBA, IBF и IBO Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) е прекомерно надценен. "Циганският крал " има вяра, че сънародникът му няма да има никакъв късмет против него.

"Джошуа е положително момче, което лъска коланите ми. Той е мощно момче с добра физика, само че какво друго мога да кажа за него? Има равнища в тази игра и моите боксови качества са доста по-напреднали от неговите. Какво ще кажат хората, когато го направя да наподобява като малко момче на кръга? Ще кажат, че се е бил с мен прекомерно рано, че е некомпетентен, че се е подхлъзнал? Но рано или късно това ще се случи ", съобщи самоуверения Фюри.

Самопровъзгласилият се за "Циганският крал " Фюри, даже се тормози, че Антъни Джошуа ще бъда нокаутиран в евентуалната борба за обединяване на коланите против първенеца на WBO Джоузеф Паркър, борба, която се договаря за първото тримесечие на 2018-та година.

"Това е рискова среща за Джошуа и тя може да съсипе огромната борба сред нас, в случай че той загуби тази борба ", добави Тайсън Фюри.

Тайсън Фюри е отвън кръга, откогато шокира света на бокса с успеха си над Владимир Кличко през ноември 2015-та огдина. Той беше голяма изненада по това време, защото Кличко претърпя първа загуба от цяло десетилетие.

В последна сметка британеца по-късно оваканти купите си, с цел да се концентрира върху психическото си здраве, а по-късно загуби и боксовия си лиценз, откакто призна за използването на наркотични субстанции.

Но през идващия месец (януари 2018г.) Британският боксов ръб по контрола (BBBofC) е организира среща, с цел да разиска настояването на Фюри лицензът му да бъде върнат. В момента "Циганският крал " организира ежедневни тренировки, губи телесна маса и се приготвя за завръщането си през април идната година. Крайната цел за него е борба с Джошуа, което ще бъде най-голямата боксова среща на английска земя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР