Бившият световен шампион в тежка категория Шенън Бригс (60-6-1, 53

...
Бившият световен шампион в тежка категория Шенън Бригс (60-6-1, 53
Коментари Харесай

Шенън Бригс: Ще нокаутирам Тайсън Фюри още в I рунд

Бившият международен първенец в тежка категория Шенън Бригс (60-6-1, 53 КО) е убеден в качествата си да нокаутира за един рунд Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) . Американецът има вяра, че ще бъде подготвен на всичко, което " Циганският крал " ще му предложи на кръга.

" Той е равномерен войник - аз също. Битката ще се организира в центъра на кръга. Ако се опита да се боксира лекичко от отдалеченост, аз ще вляза остро с канонада от удари. Ще го нокаутирам, такива са моите борби в тежка категория. Ще нокаутирам Тайсън Фюри в първия рунд. Толкова мощно блъскам ", съобщи Бригс.
 Лудите на стадиона! Фюри се завръща на кръга против Шенън Бригс Според ветерана, той изпраща всички свои спаринг сътрудници в болница. " Аз заличавам спаринг сътрудниците си - адресирам ги в болница. Спрях да упражнявам, тъй като ситуацията ставаше прекомерно кърваво. Аз съм прекомерно злобен човек ", добави американецът.
He was always a dummy #LETSGOCHAMP #lilbigdummy

A post shared by Shannon Briggs (@cannon_briggs) on Dec 29, 2017 at 11:42am PST

Бригс, който се завръща от изтърпяно наказване за позитивен допинг тест, понастоящем тренира и се готви за завръщането си на кръга през 2018 година. Той не е влизал в деяние от май 2016-а.

Фюри е в същата позиция. Той е отвън кръга от ноември 2015 година, когато шокира света с успеха си над Владимир Кличко, посредством която завоюва международните трофеи на IBF, IBO, WBO и WBA, които в следствие оваканти, с цел да се оправи с проблемите си отвън кръга.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР