Бившият световен шампион в тежка категория Шанън Бригс планира да

...
Бившият световен шампион в тежка категория Шанън Бригс планира да
Коментари Харесай

Шанън Бригс планира да се завърне на ринга след почти четиригодишно отсъствие

Бившият международен първенец в тежка категория Шанън Бригс възнамерява да се завърне на кръга след съвсем четиригодишно неявяване. Той има намерение да организира боксов мач в края на април. Екипа на Бригс също договаря с организацията за пердах с голи ръце Bare Knuckle Fighting Championship за дуел против някогашния първенец на UFC в тежка категория Рико Родригес в края на май.

“Очаквам с неспокойствие да се удрям с Рико или с който изправят против мен, сподели Бригс. - Ако могат да го провеждат, с неспокойствие чакам да го нокаутирам. Той беше огромен първенец в UFC. От това, което чух, той е порядъчен войник. Но приказва прекомерно доста. Чух някои неща, които сподели за мен. Ако е правилно, знаете ли какво? Хайде, шампионе. Нека да го създадем.”

48-годишният Бригс не се боксирал от май 2016 година, когато нокаутира в първия рунд гастрольора Емилио Зарате. Той трябваше да се изправи против Фрес Окендо за една от второстепенните трофеи на WBA в тежка категория през юни 2017 година, само че Бригс даде позитивна допинг-проба поради което борбата им беше анулирана и той беше осъден за шест месеца.

“Определено ще се боксирам в края на април, а след това в Bare Knuckle в края на май. Ще изтръскам малко наслойка от ръкавиците си, а по-късно ще ги смъква. Но постоянно ще бъда боксьор. Целта ми е да счупя върха на Джордж Форман. Аз бях последният му противник през ноември 1997 година и бих желал да стана най-старият първенец в тежка категория в историята на бокса и единственият, който го правил в три разнообразни десетилетия.”, сподели още Бригс.

fight-bg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР