Бившият световен шампион в тежка категория по бокс Тайсън Фюри

...
Бившият световен шампион в тежка категория по бокс Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Тайсън Фюри избухна срещу Джошуа, стана за смях

Бившият международен първенец в тежка категория по бокс Тайсън Фюри за следващ път сподели, че не се интересува от никой и може да приказва каквото си желае. Джипсикинг, както самичък се назовава, още веднъж се заяде с актуалният притежател на поясите в тежка категория Антъни Джошуа. Фюри пусна поредност от клипове на своя профил в " Инстаграм ", с които насочи ясно обръщение към Джошуа.

Очаква се напълно скоро давамата да излязат на кръга за купите в тежка категория. Джошуа обаче първо би трябвало да пази поясите си против Владимир Кличко, в случай че той изиска реванш, а по-късно да се бие с Кубрат Пулев, който е главен кандидат за купата на IBF.

След това ще се провежда пердах сред двамата британци. Фюри и Джошуа могат да се похвалят с победи на Владимир Кличко, само че между тях имат какво да вземат решение.

Джошуа назова преди време играта на Фюри " скучна ". Както е известно Джошуа е роден във Англия, само че майка му е нигерийка.

" Ще забележим кой е отегчителен, откакто се изправиш против мен на кръга. Много е тъпо да не можеш да изкажеш мислите си, когато искаш да кажеш нещо. Пластичният нигериец? Аз съм по-нигериец от теб. Затова, когато се бием ще развея нигерийското знаме. Аз съм кралят на ромите и господствам над целия свят! Мухамед Али имаше тъкмо определение за такива като теб - Uncle Tom (б. р. Терминът се употребява като колеблив епитет за относително субективно лице, изключително когато това лице е наясно, че е от по-нисша класа въз основа на раса) ", ибухна Фюри.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР