Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър няма да

...
Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър няма да
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър няма намерение да спира с бокса

Бившият международен първенец в тежка категория Дионтей Уайлдър няма да стопира с бокса и ще продължи кариерата си на професионалния кръг.

Американецът загуби последните си две срещи от британеца Тайсън Фюри през февруари 2020 и октомври 2021 година. Това са и единствените две провали в цялата му кариера, която включва 42 победи (41 с нокаут), 2 загуби и 1 тъждество, още веднъж против Фюри.

През последните 7 месеца 36-годишният Уайлдър, считан за най-силно удрящия боксьор сега, изчезна от общественото пространство и нямаше никаква информация дали ще продължи. При откриването на негова скулптура в родния му град Тускалуса в Алабама обаче той съобщи, че не мисли за пенсиониране.

" В този миг се намирам в средата на пътуването му. Благословен съм с това. Не съм се отказал, а минаха 10, двайсет години. Хората към този момент ми носят цветя. Но тъкмо в този момент не мога да спра. Трябва да продължа това странствуване. Обичам ви, хора. Не може всичко да свърши просто по този начин. Трябва да продължа ", сподели Уайлдър.
 Еди Хърн: Реваншът сред Джошуа и Усик ще е на 23 юли
Еди Хърн: Реваншът сред Джошуа и Усик ще е на 23 юли

В страна от Близкия изток
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР