Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа признава, че

...
Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа признава, че
Коментари Харесай

Джошуа променя стила си за реванша с Руис

Бившият международен първенец в тежка категория Антъни Джошуа признава, че през последните две години е знаел, че са нужни избрани корекции в неговия жанр на боксиране – и че в случай че не успее да ги поправи, това ще докара до втора загуба.

През юни големият новобранец Анди Руис-младши го повали четири пъти в нокдаун, с цел да си обезпечи победа с нокаут в седмия рунд и да завоюва купите на WBO, IBF, IBO, WBA в тежка категория.

Реваншът е плануван за 7 декември в Саудитска Арабия.

"Определено има неща, върху които мога да поработя ", сподели Джошуа.

"От две години си повтарях, че в случай че не преставам по този начин, скоро ще ме победят. Но от време на време, когато всичко работи и газиш дивизията, не е належащо да подобряваш другите си принадлежности. "

"Ето за какво в този момент се връщам към инстинктите си. Стилът ми би трябвало да се промени. Ако ще се приготвям по същия метод, ще се повтори същият резултат. Ако желая друг резултат, би трябвало да върша разнообразни неща в тренировките. "

"Не съм трансформирал всичко. Нямам задоволително време да трансформира целия проект. Имам избрани недостатъци, които би трябвало да отстраня, само че всичко е за положително ", съобщи Джошуа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР