Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа е готов

...
Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа е готов
Коментари Харесай

Еди Хърн: Джошуа може да отстъпи за Фюри - Усик срещу 40 милиона

Бившият международен първенец в тежка категория Антъни Джошуа е подготвен да отстъпи правото си на реванш с Александър Усик, с цел да може украинецът да се изправи в дуел за обединяване на поясите с британеца Тайсън Фюри. За задачата обаче Джошуа би трябвало да получи 40 милиона $, разкри неговият промоутър Еди Хърн.

През есента Усик изненадващо победи Джошуа по точки с единомислещо решение и сграбчи купите на WBA, WBO и IBF, като британецът има право на реванш напролет на 2022. Малко по-късно Фюри нокаутира за повторно Дионтей Уайлдър и отбрани пояса на WBC, като се заприказва, че той може да се изправи против спечелилия от реванша сред Джошуа и Усик. В последните седмици от екипа на Фюри са се свързали с Хърн, с цел да договарят Ей Джей да отстъпи правото си на реванш.

"Да, свързаха се с нас. Седем числа? Един милион? Ако желаете Джошуа да не се бие с Усик, по-добре умножете това число по 40 ", разкри Хърн. "Ще забележим. Към момента има връзка сред двата лагера, с цел да забележим дали това е допустимо. Все още не съм приказвал с Ей Джей, той няма да е удовлетворен, в случай че офертата не е смислена. За момента Антъни Джошуа ще се бие с Усик ", добави той.

При тези условия наподобява невероятно Фюри да заплати 40 милиона $ на Джошуа, което значи, че реванш с Усик ще има, а Циганския крал ще би трябвало да изчака още, с цел да осъществя фантазията си да стане първият безспорен международен първенец в тежка категория от Ленъкс Луис насам.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР