Бившият световен шампион Тайсън Фюри (26-0, 19 КО) излиза на

...
Бившият световен шампион Тайсън Фюри (26-0, 19 КО) излиза на
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Тайсън Фюри срещу Франческо Пианета

Бившият международен първенец Тайсън Фюри (26-0, 19 КО) излиза на кръга в Белфаст против италианеца Франческо Пианета (35-4-1, 21 КО) в генерална подготовка преди дълго чакания си и очертаващ се идващ двубой против първенеца в тежка категория на Световния боксов съвет - Дионтей Уайлдър.

Двубоят Фюри - Пианета ще стартира към 23:35, когато започва и излъчването на галавечерта по MAX Sport 2. Тази борба е подгряваща за главното събитие - отбраната на купата в категория “муха” на Карл Фрамптън против Люк Джаксън.

ВИЖТЕ ПРЕВЮ НА ФЮРИ - ПИАНЕТА

“Joshua's a ***, I’ll apologise for him! "

“So I’ll have to go to America and knock Wilder out!”@Tyson_Fury talking @BronzeBomber is pic.twitter.com/dZGhT6qulN
— Boxing on BT Sport (@BTSportBoxing) August 18, 2018
Подготовката на дуела Фюри - Пианета остана напълно в сянката на обществените нападки сред Дионтей Уайлдър и британеца, които още занапред поставят неимоверни старания да подгреят публиката за очертаващия се предстоящ двубой посред им. Не е изключено и Уайлдър да излезе на кръга след края на борбата с Пианета, с цел да провокира там Фюри, който се чака да победи без проблеми италианския си съперник.

Франческо Пианета е 33-годишен и е с немски паспорт, като не се намира в изключително добра спортна форма, в случай че съдим по последните му резултати. Той загуби с единомислещо съдийско решение последния си дуел против Петар Милас на 16 юни, а през октомври 2017-а бе спрян от Кевин Джонсън, който българската аудитория познава от срещата с Кубрат Пулев в “Арена Армеец” през април предходната година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР