Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Фюри почна да поставя условия за битката с Джошуа

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Тайсън Фюри съобщи, че има действителна опция супербитката с първенеца на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа в никакъв случай да не се състои, макар евентуалното завръщане на "Циганския крал " на кръга. Фюри даде да се разбере, че няма да се помири с обстоятелството Джошуа и неговият промоутър Еди Хърн да диктуват изискванията по провеждането на възможна среща сред двамата.

Задава се ново представление: Джошуа - Фюри

"Това би била най-голямата борба в английската боксова история, само че въпросът е дали от екипа на Джошуа в действителност имат предпочитание тази среща да се организира? За мен това е главният въпрос. Ако не успеем да се разберем, тогава борба няма да има ", съобщи Фюри

"Истината е, че просто виждам по какъв начин те се пробват да диктуват изискванията на всички места, а аз няма да се оставя да бъда командван. Те или ще се съгласят с моите условия, или борба няма да има. Толкова е просто ", добави някогашният първенец.

29-годишният Фюри е отвън кръга към този момент над две години. Но последният път, когато се качи на кръга, шокира света на бокса с успеха си над Владимир Кличко през ноември 2015 година. Това беше голяма изненада по това време, защото Кличко претърпя първата си загуба от цяло десетилетие.

В последна сметка по-късно британецът оваканти купите си, с цел да се концентрира върху психическото си здраве, а по-късно загуби и боксовия си лиценз, откакто призна за използването на наркотични субстанции.

През януари, обаче, Британският боксов ръб по контрола (BBBofC) ще организира среща, с цел да разиска настояването на Фюри лицензът му да бъде върнат. В момента британецът организира ежедневни тренировки, губи телесна маса и се приготвя за завръщането си през април идната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР