Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Тайсън Фюри обясни как ще бие Антъни Джошуа

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) има вяра, че неговият жанр е извънредно неуместен за сегашния първенец на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) .

Boro today with Woody and Downing #mfc @jonathanwoodgate39

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on Nov 26, 2017 at 7:31am PST

Той има вяра, че неналичието на положително придвижване в краката и горната част на тялото на Джошуа са два фактора, които ще погубят AJ, в случай че двамата се изправят един против различен на кръга.

" Джошуа няма положително придвижване в краката и в горната част на тялото си, а и не се движи добре в ъглите. Да се изправи против един войник като мен, който има положително придвижване в краката, има положително странично придвижване и може да се движи по ъглите, това ще бъде еднакво на злополучие за него. Аз съм прекомерно осведомен с бокса в тежка категория, аз го уча в продължение на доста, доста години. Аз знам по какъв начин мога да победя тези момчета ", съобщи Фюри.

 Тежащият 150 кг Тайсън Фюри стартира тренировки @@@

" Да победиш някой с тези неговите габарити е мъчно, само че някой с моите качества може да го направи. Просто би трябвало да го накарам да пропусне много от ударите си и всичко ще бъде наред. Както видяхме против Владимир Кличко, той издуха уплътненията, пробвайки се да ме удари ", добави британеца.

" Просто би трябвало да се върнете обратно във времето до борбата сред Мохамед Али и Джордж Форман - огромния нокаутьор против великия занаятчия на придвижванията. Мисля, че боксът, изключително в тежка категория, е като шахматна среща. Да имаш повече мозък е по-важно от това да си най-силният или най-бързият ", приключи Фюри.

 Тежащият 150 кг Тайсън Фюри стартира тренировки @@@

Фюри се завърна още веднъж във фитнес залата, надявайки се да се върне на кръга през първото тримесечие на 2018-та година. Той е отвън деяние, откогато шокира света на бокса през ноември 2015-та година, когато смъкна от трона дългогодишния първенец в тежка категория Владимир Кличко. В тази борба Фюри завоюва купите на WBO, IBO, WBA и IBF, които в следствие оваканти поради налегналата го меланхолия и проблемите му с опиатите.

Just bumped in to Tony soprano on the train #BigJohnfurythedaddy.

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on Nov 24, 2017 at 2:36am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР