Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Дейвид Хей

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Дейвид Хей
Коментари Харесай

Бившият световен шампион Дейвид Хей излезе със серия предпазни маски

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Дейвид Хей пусна на пазара лична серия защитни маски за лице, за която се надява, че ще се окаже моден и екологичен метод за отбрана на хората в спортните зали и магазините на фона на пандемията от COVID-19.

Стартирайки компанията "Черната маска " Хей съобщи, че дизайнът е въодушевен от полицейски маски във Виетнам, където няма регистрирани смъртни случаи от ковид и че той желае да помогне за опазването на околната среда.

IT’S HERE: https://t.co/Gtac714TPg
— David Haye (@mrdavidhaye) July 23, 2020
"Много хора употребяват маски за еднократна приложимост - носят я един път и хвърлят в кошчето. Това са маски от 100% памук, комфортни са, антибактериални и могат да бъдат изпрати към 30 пъти ", сподели боксьорът пред Ройтерс Хей добави, че маската е устойчива при потене, което улеснява тренировката във фитнес зала или боксов клуб, когато те отварят порти в събота в Англия.

39-годишният британец сподели също, че се надява въздействието на пандемията върху спорта на елитно равнище да не продължи дълго и скоро да може да се организира планувана среща сред сънародниците му Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР