Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Антъни Джошуа е готов да отложи реванша срещу Александър Усик

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа се изрече за обстановката за втората си среща против носителя на купите на WBA, WBO и IBF Александър Усик.

По думите на британеца, то той е подготвен да организира промеждутъчен дуел, тъй като украинецът взима присъединяване във войната срещу Русия.

“Харесва ми да се удрям против положителни бойци. Те ме провокират. Усик беше положително предизвикателство. За мен е належащо да ставам по-добър във всички аспекти и да усъвършенствам всичко в себе си, с цел да надвивам. Усик е добър войник. Уважавам го, както и Анди Руис. И аз задоволително почитам себе си, с цел да се върна към работата си, с помощта на която мога да се удрям по-добре”.

“Нямам предпочитание да приказвам за обстановката с Усик в Украйна. Но аз без проблем ще проведа промеждутъчен пердах. Ще се удрям с всеки, който прояви интерес.

Никакви проблеми. Джоузеф Паркър желае да организира реванш с мен? Нямам проблем да се удрям с него. Ще се удрям, с който е допустимо и където е комфортно. Това е просто единствено битка”, съобщи Антъни Джошуа в изявление за YouTube-канала Behind The Gloves.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР