Бившият световен шампион по бокс Детелин Далаклиев коментира в студиото

...
Бившият световен шампион по бокс Детелин Далаклиев коментира в студиото
Коментари Харесай

Далаклиев: Кубрат бе заложил много и трябваше да даде всичко от себе си за победата

Бившият международен първенец по бокс Детелин Далаклиев разяснява в студиото на Sportal TV успехите на Кубрат и Тервел Пулеви в мачовете си в Съединени американски щати. Бившият ни народен играч е на мнение, че успехите са били най-важното в тази ситуация, като е имало известно терзание и у двамата, че са играли за пръв път на непознато място.

“Дамно да не престават все по този начин. В Америка е доста мъчно. Новото място повлия, само че значимото е, че двамата победиха и бяха по-добри. Една такава аркада, каквато имаше на Кубрат е нещо обикновено за професионалния бокс. Всичко се случва, всеки пропуща удари. Той беше заложил доста - целия този труд и потегли напред, с цел да завоюва. Трябваше да даде всичко от себе си, с цел да победи и го направи. Много тънка е обстановката при удара след сигнала. Не беше тенденциозен, защото е в последния миг. Румънецът разбра, че това може да е моментът му и да вземе мача с дисквалификация, само че в последна сметка не стана”, сподели Далаклиев.

“Американецът беше доста мощен физически и мъчно се играе с противоположен гард. Не можа да се настрои, може би още повече му натежа, че е на непознато място. Съперникът му не беше за подценяване, той всичките си мачове ги играе докрай”, разяснява представянето на Тервел Детелин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР