Бившият световен шампион Антъни Джошуа призова Дионтей Уайлдър и Тайсън

...
Бившият световен шампион Антъни Джошуа призова Дионтей Уайлдър и Тайсън
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Най-добрите трябва да се бият помежду си

Бившият международен първенец Антъни Джошуа прикани Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри да избират по-добри противници. „ Най-добрите би трябвало да се бият с най-хубавите “, съобщи суперзвездата пред „ Скай спортс “. Ей Джей е жаден за възмездие и е уверен, че ще си върне своето на 7 декември против Анди Руис-младши.

След това желае да извърши задачата си, събирайки всички международни пояси при най-тежките. Това обаче е невероятно, тъй като Уайлдър го заобикаля – твърди британецът.

On my journey I fell down a couple times but I never fell off #AJBXNG pic.twitter.com/I2OqQmCB2f
— Anthony Joshua (@anthonyfjoshua) August 23, 2019
„ Тайсън Фюри се бие с Ото Валин, само че никой не приказва за това “, сподели Джошуа. „ Аз се бих с Валин като дилетант. Уайлдър и Фюри са каймака в тежка категория и не трябва да излизат против сходни хора. Те не желаят да се бият с мен. Еди Хърн ми сподели, че когато си върн коланите още веднъж аз ще диктувам разпоредбите. Аз давам опция на хората да се бият пред най-голямата аудитория. Пред най-глобалната публика. Руис заслужава почитание, тъй като той се осмели “, означи Джошуа.

„ Мануел Чар, Майкъл Хънтър? Как да се бие с някой като Чар? Аз желая най-хубавите и Анди беше най-хубавият в този миг. Сега погледът ми е напълно ориентиран към него и реванша. И никой да не ми приказва за Уайлдър и Фюри по-късно, тъй като те към този момент са си резервирали 2020 година! Докато не се освободят, не ми говорете за тях. “

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР