Бившият световен шампион Антъни Джошуа не се съмнява, че трябва

...
Бившият световен шампион Антъни Джошуа не се съмнява, че трябва
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Трябва да променя стила си за реванша

Бившият международен първенец Антъни Джошуа не се съмнява, че би трябвало да поправя детайли от играта си. Британецът има още единствено 10 дни до реванша с Анди Руис-младши и… най-вероятно към този момент е направил нужните промени.

Ето какво съобщи AJ:

„ Имам върху какво да работя “, призна Джошуа пред Sky Sports. „ От две години предупреждавах в залата, че в случай че не преставам по този начин ще ме набият! “

„ Понякога ударите в арсенала ти са подобаващи, не ти би трябвало да ги модифицираш и променяш. Но в този момент е време да се върна към инстинктите си. Стилът ми би трябвало да се промени. Ако желая същия резултат, ще се сготвям по същия метод. Но казусът не е такъв… “

„ Тренирам разнообразни неща. Не трансформирам безусловно всичко, нямам толкоз време да направя радикално друг проект. Но се надявам с нужните корекции да съумея “, приключи Джошуа.

Британецът се надява да си върне световнтие трофеи в тежка категория и да потвърди, че една загуба не е съдбовна в бокса. Наскоро публикувахме текст за „ Синдрома на едната загуба “, а казусът се крие надълбоко в корените на спорта.

HUNGRY pic.twitter.com/7PB7vtQEoX
— Anthony Joshua (@anthonyfjoshua) November 27, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР