Бившият световен номер 1 в мъжкия тенис Анди Мъри е

...
Бившият световен номер 1 в мъжкия тенис Анди Мъри е
Коментари Харесай

Анди Мъри: Искам пак да играя, но не знам дали е възможно

Бившият международен номер 1 в мъжкия тенис Анди Мъри е окуражен, че един ден ще успее да възобнови кариерата си. В края на януари британецът претърпя интервенция на хълбока. Сега рехабилитация дава мечтаните резултати и има светлина в тунела за вероятно негово завръщане на корта.
 Анди Мъри претърпя интервенция на хълбока  Анди Мъри сподели довиждане на Откритото състезание на Австралия (видео)
По-рано през годината шотландецът разгласи, че има желание да приключи кариерата си след трурнира от Големия шлем " Уимбълдън ", в случай че въобще успее да се възвърне за него.

По всичко обаче наподобява, че проектите на Анди могат да се трансформират и той да отсрочи окончателното си отдръпване от корта, стига да е здрав и да не усеща болежка.

" Моето предпочитание е да продължа да играя. Казах го и в Австралия. Въпросът е, че не знам дали това ще бъде допустимо да се случи. Със сигурност в този момент съм доста по-щастлив, в сравнение с бях в последните 12 месеца след първичната интервенция на хълбока.

Сега към този момент не изпитвам болежка, а това не ми се беше случвало дълго време. Рехабилитацията е мудна, само че дава доста положителни резултати. Просто би трябвало да бъда толерантен и да видя по какъв начин ще се развият нещата, само че в случай че е допустимо, сигурно ще желая да се върна на корта.

Конкретната първа цел е " Уимбълдън " при започване на лятото. Искам да съм там. Но възможностите за това са под 50 %, защото не съм в задоволително положително положение да упражнявам и не мога да вляза в подготовка скоро. Истината е, че рехабилитацията върви добре, само че и много постепенно ", сподели Мъри пред " BBC ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР