Бившият свекър на Виктория Маринова - журналистът Румен Максимов изказа

...
Бившият свекър на Виктория Маринова - журналистът Румен Максимов изказа
Коментари Харесай

Бившият свекър на Виктория Маринова: Тя не е била убита само от един човек!

Бившият свекър на Виктория Маринова - журналистът Румен Максимов изрече версия, която бе коментирана от някои - че снаха му Виктория не е била убита единствено от един човек. Той се съмнява в формалната версия, че причинителят е единствено Северин Красимиров, тъй като тя била и в чудесно физическо положение.

„ Че Северин е килърът, изрично е потвърдено с ДНК-пробите. Тези в Германия съответстват изцяло с взетите тук. Ще изчакаме новите проби. Но по този начин или другояче, надълбоко в мен ме гложди мисълта, че прекомерно евентуално е да не е бил самичък. Вики не беше човек, който би се дала елементарно, на който й да е. Тя бе млад, здрав човек, спортуваше постоянно. Другият вид е струпване на огромен брой инцидентни съвпадения, изключително при този удар, който експертите дефинират като южна лапа. След него се получава мощен кръвоизлив от носа към гърлото, при който кръвта не може да изтече във вътрешността. Ако е било това, това е било нещо в действителност нещо доста жестоко”, съобщи в по bTV Румен Максимов.

Той разкри, че дъщеричката на Виктория към този момент знаела за гибелта на майка си: "Стараем се допустимо по най-лекия метод да й разбираем, че мама я няма. Тя го е приела като факт, само че по този начин или другояче чува разнообразни неща да се приказват, само че търсим най-меката форма за диалог. Но персонално за мен най-тежкото ще бъде след година две, когато стартира да схваща ", разкрива Румен Максимов. „ Дъщерята на Вики към този момент стартира да задава въпроси, а ние се стараем по най-лекия и наличен метод да й кажем, че мама към този момент я няма и тя го е приела. Но чува, че се приказват всякакви неща й... Правим съвещания с психолози, само че за мен най-тежкото ще е след година, две, когато внучката ще стартира в действителност да осъзнава какво се е случило”, съобщи той.

Запитан, ще каже ли нещо Северин в съда, той отсече: „ Едва ли. Нещо се споделя на човек, а той за мен към този момент е престанал да бъде човешко създание. Какво бих споделил на едно неовладяно животно.”

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР