Бившият сценарист на Слави Трифонов – Росен Петров, стана татко

...
Бившият сценарист на Слави Трифонов – Росен Петров, стана татко
Коментари Харесай

Росен Петров кръсти дъщеря си на майка си Станимирка

Бившият сценарист на Слави Трифонов – Росен Петров, стана баща на 50-годишна възраст. Първородната дъщеря на водещия на предаването „ Операция история ” по „ България От Еър ” проплакала на 8 май в 20 ч. в столичната болница „ Токуда ”, а майката е 38-годишната Десислава Нешева. Момиченцето се родило с размери като по учебник – 3,100 кг и 50 см и носи името Славея, кръстено на майката на тв водещия - Станимирка. Любимата на Росен е лекар по генетика и създател на проучването за произхода на античните българи.

„ Сбъдна се най-голямата за мен фантазия, а точно да стана майка! Появи се на бял свят, моята прелестна щерка! Искам да е най-много здрава и да пораства щастлива! Роско, благодаря ти, че създадохме едно прелестно дете! Обичам те “, написа Десислава в обществените мрежи.

След дълги години в несериозни връзки, най-вече с балерини, някогашният сценарист на Слави бе на път да се трансформира в остарял ерген. Точно, когато бе на крачка от по-сериозно обвръзване, все нещо все не му се получаваше във връзките. „ Обикновено са дълготрайни. Единствено моята колебливост ми е попречила да направя по-сериозна крачка ”, признавал е Петров. Сред най-големите му любови е режисьорката на Дългия Стефка Райкова. Двамата се срещнали в студентската стратегия „ Ку-ку ”. В началото били единствено сътрудници, само че в един миг другарството им прерастнало в романс. Росен опаднал в паметното предаване още до момента в който учел в академиятана Министерство на вътрешните работи. Мечтата му била да се осъществя като шпионин, само че ориста имала други проекти за него. Негови съученици от гимназията работели в „ Ку-ку ” и го уредили като сценарист. Първата, която го впечатлила от колежките му била Стефка. „ След 5-годишна връзка пристигна миг, в който трябваше да се решил на брак или да се разделим. Случи се второто ”, признава Росен. И до през днешния ден тя е измежду околните му другари, макар че Райкова се задоми за различен техен сътрудник.

Следващата жена, която оставя отпечатък в сърцето му, е балерината Яница Ламбрева . Тя е първата половинка на Петров, която той показва на родителите си Петър и Станимирка. Двамата даже напуснали дружно „ Шоуто на Слави ”, с цел да започват общ бизнес с магазин за облекла. Тогава Росен загатна, че към този момент му е време за деца. Връзката им обаче се разпаднала.

След раздялата с балерината, Петров се залюби с танцьорката Зарина Христова. Кръшната брюнетка имаше щерка, само че този факт въобще не притесняваше водещия, който не криеше, че желае да има и свои деца. След като и тази връзка се разпадна , Росен хлътна по много по-младата от него студентка Карина Видолова. Докато беше народен представител, тя бе назначена в Народното събрание като негов консултант. Разликата във възрастта обаче си сподели думата и двамата се разделиха.

Преди 2 години някогашният кадър на Министерство на вътрешните работи срещнал Десислава. Постепенно двамата разкрили, че имат доста сходни ползи. Допаднали си и като характери. Дълги години брюнетката била отдадена на образованието и кариерата си и не мислела за по-сериозно обвързване. В Росен разкрила своята половинка. Десислава е приключила междинното си обучение с цялостно отличие през 2001 година в столичното 22-ро СОУ „ Георги Стойков Раковски “ в София, компетентност „ Химия и биология ”. Носител е златен орден на за отличен триумф и принос в образованието и науката. Дипломирала се в Биологическият факултет на Софийския университет и става магистър по генетика. Преподава обща генетика в катедрата по генетика.

Половинката на Петров има принос и към науката. Десислава сполучливо е защитила дисертация на тематика „ Характеризиране генетичните корени по българските земи ” и за първи път в страната ни организира антропогенетично проучване от костни остатъци на антични българи (прабългари) от VIII – X век и на тракийски остатъци от III – II хилядолетие пр.н.е.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР